LOCTITES HISTORIE
Historien indtil nu


I over 50 år har Loctite udmærket sig som global leder inden for pålidelige klæbeløsninger. Vores state-of-the-art produktportefølje er tilgængelig i over 80 lande i hele verden og kan kendes på sin exceptionelle hastighed, styrke, holdbarhed og brugervenlighed.

Forbrugere over hele verden stoler på, at Loctite giver dem hurtige, stærke og holdbare løsninger til deres limningsopgaver. Vores fortsatte engagement i forbrugerundersøgelser og innovative teknologier er med at gøre os til verdens førende brand inden for klæbemidler.

2016

Lancering af den innovative Loctite Perfect Pen: endelig en superlim i form af en pen, som giver en ren, præcis og nem påføring.

Relancering af komplet Super Glue-sortiment: nyt design og ny flydende formel - er nu temperaturbestandig (fra -50 °C til +120 °C), stød- og vandfast!

2014

Super Glue Power Flex relancering. Den stærke og fleksible Super Glue kommer tilbage på banen med en endnu stærkere visuel profil: Den hængende mand nu hængt på hovedet fra en fleksibel trampolin!

2012

Nyt design og relancering af varemærke: Loctite Super Glue Liquid-linjens opgraderede, vandfaste formel, som tåler opvaskemaskine, opnåede D3 teknisk standard i henhold til DIN EN 204

2010

Lancering af Loctite Power Easy med en længere hærdetid, som giver mulighed for tilretning og regulering.

2008

Lancering af den første fleksible hurtiglim: Loctite Power Flex.

2006

Relancering af Loctite Liquid Super Glue-sortimentet med en slagfast formel.

1997

Den tyske producent, Henkel, erhvervede Loctite Corporation.

 

 

1975

Loctite markedsførte superlim, som et stof, der ikke alene opfyldte industriens behov, men også de daglige limbehov i hjemmet.

1968

Loctite Corporation gik ind på bilmarkedet, hvor man hindrede vibrationer fra motoren i at løsne fastgørelseeselementer.

1960

I 1960 havde salget nået et beløb på 1 million dollars. Loctite udviklede sin første marketingstrategi: "Vi sælger ikke bare en flaske lim, vi sælger et system". Herved blev der sat fokus på Loctites rolle i industrimaskinernes vedligeholdelse og holdbarhedstid.

I begyndelsen af 1960'erne opdagede et team af videnskabsfolk cyanoacrylater, som herefter blev udviklet under Loctites varemærke. Den banebrydende acrylbase, der nu er kendt som superlim, hærdede straks ved stuetemperatur og klæbede til de fleste overflader og materialer, som den kom i kontakt med.

1953

Det er stadig sådan at friktion i alle slags maskineri er årsag til slitage, bolte, der går løs og lækager. Denne situation har i lang tid været accepteret som et problem, der ikke kunne løses, indtil ph.d. i kemi Dr. Vernon Krible og hans søn ph.d. i kemi Robert Krieble opfandt anaerobe lime i laboratoriet på Trinity College, Connecticut.

Denne unikke resin hærdede uden, at der var luft tilstede, og når man fastgjorde møtrikker og bolte ved at fylde mellemrum med denne lim, blev disse holdt sikkert på plads Efter at limen var udviklet til det kommercielle marked, oprettede Krieble selskabet American Sealants.