Loctite ishockeykonkurrence

Køb en Loctite-lim, og find den 7-cifrede kode på tubens bagside, og fortæl, hvorfor du skal vinde 2 VIP-billetter. Fly og hotel er inkluderet, så du skal bare booke datoen!

Billetter til 2 ishockeykamper 07.05.2018: Canada vs. Danmark og USA vs. Tyskland

Syd for Herning finder du Jyske Bank Boxen arena, et perfekt sted, der har været vært for adskillige sportsbegivenheder og underholdning i verdensklasse.
Arenaen har plads til 11.000 tilskuere og den er nem at komme til både med offentlig transport og i bil. Billetterne er kategori PL2 CLS, der giver dig et fantastisk overblik!

GÆSTEPROGRAM

Jyske Bank Boxen er kendt for at tilbyde sine gæster arrangementer i verdensklasse og i vores eksklusive område inviterer vi dig til at opleve en førsteklasses ishockeyatmosfære uden sidestykke.

KVALITETSMAD

En middag med en lækker buffet og drikkevarer ad libitum serveres i loungen og vil med garanti glæde dine sanser. Vores opmærksomme og erfarne personale vil sikre, at du får en fantastisk madoplevelse.

EKSKLUSIVT PROGRAM

Nyd vores eksklusive introduktion med kendte ishockeystjerner og værter, der vil dele ud af deres utrolige viden og erfaring, så du kan nyde dramaet på isen fuldt ud.

Henkel er ikke officiel sponsor for IIHF.