Sådan reparerer man et splittet eller flosset læderbælte

Reparer dine elskede personlige ting og tilbehør med Loctite Super Glue Power Flex. Den ekstra hårde, gummiholdige formel er designet til at fungere særdeles godt på porøse materialer som læder og tekstiler og danner stabile, ikke-skøre og fleksible limninger, Den er derfor ideel til reparation af flossede bælter. Super Glue Power Flex er en drypfri gel, så det er let at anvende uden at svine, og det tørrer transparent og danner usynlige og utroligt slidstærke limninger. Til indviklede steder, der er svære at nå, har Loctite Super Glue Power Flex Control en klemmeflaske med håndgreb og dyse, der gør bøvlede reparationer og præcise applikationer nemmere.

Følg vores trin-for-trin programguide:

1. Læg bæltet ud på en flad overflade. 1. Sørg for, at de to flader, der skal samles, er rene og fuldstændig tørre.

2. Bøj den øverste del tilbage og klem forsigtigt en lille jævn mængde lim på bundfladen af indersiden af bæltet, ikke for tæt på kanterne for at undgå, det siver ud.

3. Tryk de to overflader fast sammen, glat ned, og hold, indtil de sidder sammen. Brug Loctite Power Flex Gel Control for super præcision.

Flyt ikke delene, før limen holder. Du skal ikke bekymre dig, hvis der er lidt overskydende lim. Dette kan let fjernes, når det er tørt (se punkt 5).

4. Lad det tørre i mindst 1-2 timer før brug. Man får det bedste resultat, hvis man lader det være natten over.

5. Hvis der er nogen overskydende limrester, når det er tørt, kan de forsigtigt tørres af med en serviet dyppet i Loctite Glue Remover.

6. Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et køligt og tørt sted.

Produktanbefalinger: