Sådan reparerer du en lædertaske

Et almindeligt fænomen med lædertasker er, at remmen kan ryge af eller gå i stykker ved meget brug, og at tasken fyldes med tunge ting, der udsætter den for slitage. Med Loctite Super Glue Power Flex kan du samle en ødelagt taskerem på ingen tid. Den ekstra hårde, gummiholdige gel er designet til at fungere særdeles godt på porøse materialer som læder og tekstiler og danner stabile, ikke-skøre og fleksible limninger. Super Glue Power Flex er en drypfri gel, så den er let at anvende uden at svine, og den tørrer transparent op og danner usynlige og utroligt slidstærke limninger. Til indviklede steder, der er svære at nå, anbefaler vi at bruge Loctite Super Glue Power Flex Control, der har en klemmeflaske med håndgreb og dyse. Der gør bøvlede reparationer og præcise applikationer nemmere.

Følg vores trin-for-trin programguide:

1. Anbring tasken på en flad overflade som et bord og rengør begge de berørte overflader, der skal limes sammen. Sørg for, at de er helt tørre, før du anvender limen.

2. Kom omhyggeligt et tyndt og jævnt lag lim på både taskens overflade og remmens ende.

Tryk de to dele sammen, til limen holder. Brug Loctite Power Flex Gel Control for super præcision.

Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et tørt og køligt sted.

3. Flyt ikke delene, før limen holder. Du skal ikke bekymre dig, hvis der er lidt overskydende lim. Dette kan let fjernes, når det er tørt (se punkt 5).

4. Lad det tørre i mindst 1-2 timer før brug. Man får det bedste resultat, hvis man lader det være natten over.

5. Hvis der er nogen overskydende limrester, når det er tørt, kan de forsigtigt tørres af med en serviet dyppet i Loctite Glue Remover.

6. Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et køligt og tørt sted.

Produktanbefalinger: