Sådan reparerer man smykker

Det er ikke ualmindeligt, at sarte smykker som f.eks. dine yndlingsøreringe går fra hinanden, når de har været brugt mange gange. I stedet for at smide disse elskede ting ud, kan du benytte dig af Loctite til at puste nyt liv i dem og igen nyde at have dem på. Loctite Super Glue Liquid har en smart børste-applikator, der er ideel til disse typer af applikationer, fordi det giver dig mulighed for nemt at sprede limen over små og uregelmæssige overflader. Dens kraftfulde formel er udviklet til at danne elastiske limninger, der derefter tørrer transparent op og danner langtidsholdbare, usynlige limninger.

Følg vores trin-for-trin programguide:

1. Sørg for at rense både overfladen og bagsiden af øreringene forsigtigt, fjern eventuelle gamle limrester og snavs, og sørg for, at de er helt tørre.

2. Børst forsigtigt et tyndt, jævnt lag lim på øreringen, hvor bagsiden skal limes på. Klem bagsiden og øreringen fast sammen og hold på den i et par minutter

3. Flyt ikke overfladerne, før limen holder. Du skal ikke bekymre dig, hvis der er noget overskydende lim, der løber ud på dette tidspunkt. Det kan let fjernes, når det er tørt (se punkt 5).

4. Lad det tørre i mindst 1 time eller natten over for at opnå det bedste resultat.

5. Hvis der er nogen overskydende rester, når det er tørt, så skrab dem forsigtigt af med en skarp kniv, eller tør dem af med en serviet dyppet i neglelakfjerner med acetone.

6. Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et køligt og tørt sted.

Produktanbefalinger: