Hvordan reparere en bilderamme

Giv din minder hæderspladsen i hjemmet eller på kontoret igen. Loctite Super Glue Power Easy er specielt udviklet til at give ekstra tid til at justere overflader og elementer. Det er den ideelle løsning til reparationsprojekter, som kræver omhyggelig og præcis justering, såsom billedrammereparation. Formlen er også designet til at reducere risikoen for sammenlimede fingre. Efter et par minutter tørrer den kraftige drypfri gel transparent op og danner en usynlig limning, hvilket efterlader dig med en ren og pæn overflade, mens den kraftige formel giver en lang holdbarhed.

Følg vores trin-for-trin programguide:

  1. 
Sørg for, at de to flader, der skal samles, er rene, fuldstændig tørre og tætsluttende.

  2. 
Klem forsigtigt en lille dråbe Super Glue Power Easy på en af fladerne, og tryk de to dele sammen. Super Glue Power Easy giver dig nu tid til at flytte delene for en mere præcis justering, hvis det er nødvendigt.

  3. Hold sammen indtil det tørrer uden at flytte på det. Du skal ikke bekymre dig, hvis der er noget overskydende lim på dette tidspunkt. Det kan let fjernes, når det er tørt (se punkt 5).

  4. Lad det tørre i mindst 1-2 timer. Det bedste resultat får man, hvis man lader emnet stå natten over.

  5. Hvis der er nogen overskydende rester, når det er tørt, så skrab dem forsigtigt af med en kniv, eller tør dem af med en serviet dyppet i neglelakfjerner med acetone.

  6. 
Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et køligt og tørt sted.

Produktanbefalinger: