Sådan reparerer man en porcelænsfigur

Når værdsatte antikviteter og ting med affektionsværdi går i stykker eller går fra hinanden, behøver det ikke nødvendigvis at være deres endeligt. Man kan stole på, at Loctite Super Glue Liquid kan sætte dem rent og sikkert sammen igen på ingen tid. Loctite Super Glue Liquid er ideel til materialer såsom keramik og lertøj, fordi det specielt er formuleret til at levere lynhurtige og kraftige limninger. Når det er samlet, tørrer limningerne derefter transparent op på et øjeblik og laver langvarige og usynlige limninger.

Følg vores trin-for-trin programguide:

1. Sørg for, at de to dele af figuren er tætsluttende, ikke er snavsede eller fedtede, og er helt tørre.

2. Klem forsigtigt en lille og jævn mængde lim på en af kanterne af overfladerne, der skal samles, og tryk begge dele sammen igen med det samme og hold.

3. Flyt ikke delene, før limen holder. Du skal ikke bekymre dig, hvis der er noget overskydende lim, der løber ud på dette tidspunkt. Det kan let fjernes, når det er tørt (se punkt 5).

4. Giv tingen minimum en time, før du rør ved den eller flytter på den. Man får det bedste resultat, hvis man lader det stå natten over.

5. Hvis der er nogen overskydende rester, når det er tørt, så skrab dem forsigtigt af med en skarp kniv, eller tør dem af med en serviet dyppet i neglelakfjerner med acetone.

6. Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et køligt og tørt sted.

Produktanbefalinger: