Sådan udsmykker man en pung

Giv et statement ved at pifte en gammel pung op og give den smarte dekorationer. Når du har valgt et design, sikrer Loctite Super Glue, at alt er forsvarligt fastgjort. Vi anbefaler, at du bruger Loctite Super Glue Power Easy, som er designet til at give ekstra tid til udskiftning og justering. Den er også designet til at reducere risikoen for utilsigtet at lime fingre sammen, hvilket gør den ideel til besværlige applikationer. Når den er på plads, tørrer den kraftige, drypfri gel transparent på et par minutter og danner en pæn og usynlig limning, mens kraftige formel giver lang holdbarhed.

Følg vores trin-for-trin programguide:

  1. Sørg for, at pungens overflade er ren og fuldstændig tør.

  2. Klem forsigtigt en lille dråbe Super Glue Power Easy på siden af udsmykningen.

  3. Tryk den limede side af dekorationen fast på pungen. Super Glue Power Easy giver dig tid til at flytte den og justere den mere præcist, hvis det er nødvendigt.

  4. Når den er på plads, skal den holdes fast, uden den bevæges. Du skal ikke bekymre dig, hvis der er noget overskydende lim, der løber ud på dette tidspunkt. Det kan let fjernes, når det er tørt (se punkt 6).

  5. 
Lad det tørre i mindst 1-2 timer. Det bedste resultat får man, hvis man lader emnet stå natten over.

  6. Hvis der er nogen overskydende rester, når det er tørt, så skrab dem forsigtigt af med en kniv, eller tør dem af med en serviet dyppet i Loctite Glue Remover eller neglelakfjerner med acetone.

  7. 
Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et køligt og tørt sted.

Produktanbefalinger: