Sådan reparerer du en glaskande

Loctite Super Glue Glass er specielt formuleret til at reparere glas og leverer en skinnende præstation hver gang. Når det tørrer danner det krystalklare limninger på alle typer glasbrud og -revner. Det laver vand- og opvaskemaskinesikre tætninger, der ikke bare er pæne og fri for grimme, hvide limmærker, men også er stærke nok til at modstå presset fra temperaturændringer og vand. Loctite Super Glue Glas er designet til at virke på alle former for glas: glas, krystal, tonet glas, glaskunst, uigennemsigtig glas og blæst glas, og har en formel med høj styrke, der sikrer, at du får langvarig holdbarhed.

Applikationstrin:

  1. Sørg for, at de to flader, der skal samles, er rene og fuldstændig tørre.
  2. Klem forsigtigt en lille dråbe lim på en af fladerne, og tryk straks de to dele sammen. Flyt ikke delene, før limen holder.
  3. Der skal gå mindst en time, før koppen må komme i forbindelse med væske. Det bedste resultat får man, hvis man lader den stå natten over.
  4. Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et køligt og tørt sted.
  5. Hvis der er nogen overskydende rester, når det er tørt, så tør det af med en serviet dyppet i neglelakfjerner indeholdende acetone.
  6. Sæt omgående hætten på igen, og opbevar limen et køligt og tørt sted.

Produktanbefalinger:

Lær vores produkter at kende!